Download algemene voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden By Wam

01. Afspraken
02. Verzending en levering
03. Prijzen en betaling
04. Retourneren en annuleren
05. Privacy en gegevensbeheer
06. Garantie en klachten
07. Overeenkomst
08. Afbeeldingen en specificaties
09. Copyright

1. Afspraken
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen van By Wam. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van By Wam.
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. By Wam behoudt zich het recht voor haar levering- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
1.3 By Wam garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

2. Verzending en levering
2.1 Onze artikelen worden verzonden door heel Nederland via PostNL.
2.2 De verzendkosten onder de € 50,- bedragen € 2,50 voor brievenbuspakketjes en € 6,95 voor grotere producten, boven de € 50,- zijn de verzendkosten GRATIS.
2.3 Het product afhalen is ook mogelijk, in dit geval worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
2.4 Indien onverwachts een artikel niet meer leverbaar is of een langere levertijd heeft, wordt met u contact opgenomen voor overleg.
2.5 De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen, ingaand op de dag dat de betaling bij ons binnen is. By Wam zal de leveringstermijn vermelden indien deze afwijkt van de norm. In geval de overeengekomen leveringstermijn langer dan 14 dagen wordt overschreden en wordt veroorzaakt door derden, dan heeft de koper het recht de overeenkomst te ontbinden en worden eventuele gedane betalingen binnen 14 dagen aan de koper terugbetaald.
2.6 Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen der halve geen rechten worden ontleend.


3. Prijzen en betaling
3.1 Prijswijzigingen kunnen voorkomen. U vindt de meest actuele prijzen altijd op www.bywam.nl.  
3.2 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
3.3 Alle prijzen op de site zijn in euro’s,  inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
3.4 De betaling van uw bestelling is mogelijk via overschrijving of via iDEAL.
3.5 De goederen die u bij ons bestelt, dient u altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 5 dagen na bestelling van de goederen. Wanneer de betaling na 5 dagen niet door By Wam ontvangen is, ontvangt u eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 8 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

 
4. Retourneren en annuleren
4.1 Retourneren van persoonlijke artikelen (artikelen met naam en/of foto), wordt niet geaccepteerd.
4.2 Indien de bestelde, niet persoonlijk artikelen (artikelen zonder naam en/of foto), niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. By Wam dient van de retourzending op de hoogte te worden gesteld per e-mail, bywam@outlook.com.
4.3 De retour te zenden artikelen dienen in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
4.4 Na ontvangst, controle en goed bevinden van de retourzending, stort By Wam het aankoopbedrag (dus exclusief verzendkosten) retour op uw bankrekening. Dit gebeurt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen.
4.5 Na de zichttermijn van 14 dagen kan de koop niet meer worden ontbonden.
4.6 Het annuleren van een bestelling is alleen mogelijk als de bestelling nog niet in behandeling is genomen (m.b.t. persoonlijke artikelen) of nog niet verzonden is. Neem contact met ons op via de mail om te horen of annulering nog mogelijk is.

5. Privacy en gegevensbeheer
5.1 Indien u een bestelling plaatst bij By Wam, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van By Wam. By Wam houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.
5.2 By Wam  respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

6. Garantie en klachten
6.1 By Wam staat ervoor in dat de geleverde producten voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties en staat daarmede, tenzij anders overeengekomen, in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde product.
6.2 Aanspraak op garantie vervalt indien andere dan de door de fabrikant als vakkundig aangewezen service/reparatiediensten herstel- of anderen werkzaamheden aan het product hebben gepleegd.
Evenzo vervalt de garantie indien goederen op foutieve wijze zijn gebruikt of behandeld. Schade aan goederen, toegebracht door onoordeelkundig/nalatig handelen worden door By Wam  niet voor vergoeding in behandeling genomen.
6.3 In ieder geval is de aansprakelijkheid van By Wam jegens afnemer, uit welken hoofde dan ook, altijd beperkt tot ten hoogste de factuurwaarde van de geleverde producten.
6.4 Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar bywam@outlook.com.

7. Overeenkomst
7.1 Een overeenkomst tussen By Wam en een klant komt tot stand nadat een bestelling door By Wam is bevestigd.
7.2 By Wam behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren.
7.3 De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de klant aan zijn betalingsverplichting heeft voldaan, op basis van de gesloten overeenkomst(en).

8. Afbeeldingen en specificaties
8.1 Alle afbeeldingen; foto's, tekeningen etc. en (technische) specificaties; o.a. gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren etc. op de internetsites van By Wam gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

    
9. Copyright
9.1 De inhoud van deze website mag niet door derden worden gebruikt. Het is niet toegestaan om foto’s, artikelen en teksten op deze website te kopiëren of te publiceren op een andere website zonder vooraf schriftelijke toestemming van By Wam.

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.